Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başyaylaspor’dan destek çağrısı

Başyayla Spor Kulübü yeni sezon öncesi Başyaylalıların desteğini bekliyor.

Başyayla Spor Kulübü yeni

Tarihinde ilk kez 2021-2022 sezonunda Karaman Amatör Ligde mücadele eden Başyaylaspor, Başyaylalıların desteğini bekliyor.

Karaman’ın Başyayla ilçesini amatör ligde temsil eden yeşil beyazlılar yeni sezon öncesi destek bekliyor.

Başyaylaspor Kulübü Başkanı Hüseyin Başer, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ve resmi işlemlerin devam ettiğini belirterek Başyaylalılardan destek beklediklerini söyledi.

Başkan Başer, Başyayla Haber’e yaptığı açıklamada “Kulübümüz 2023-2024 sezonunda da amatör lige katılmaya karar verdi. Katılımla ilgili resmi işlemleri sürdürüyoruz. Çok yakın zamanda lisans işlemlerini tamamladığımız oyuncularımız ile antrenmanlara başlayacağız.” dedi.

Başer, Başyaylalıların desteklerinin önemli olduğunu ifade ederek, “Geçmiş sezonlardan kulübümeze hem maddi hem manevi destekler oldu. Onların desteği ile ilçemizi temsil etme şansı bulduk. Yeni sezonda da ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Taşeli bölgesinde (Ermenek, Başyayla, Sarıveliler) ilçeler düzeyinde geçen yıl sadece Başyaylaspor’umuz vardı. Bizim için bu bir gururdur. Sportif faaliyetler tanıtım açısından büyük önem taşıyor. Biz de bu konuda ilçemiz için çaba gösterdiğimizi söyleyebilirim. Son üç sezondur ilçemizi Karaman merkezde ilk defa duyanlar oldu. “Nerenin takımı?” gibi sorular yönelttiler. Futbolumuzu beğendiler. Biz de bunun gururunu yaşadık” dedi.

“Büyük destekler aldık, yine desteklerinizi bekliyoruz”

Başyaylalılardan yeniden destek beklediklerini ifade eden Başer, “İsim vererek diğer hemşehrimilerimize haksızlık etmek istemiyorum. Maddi ve manevi anlamda büyük destekler aldık. Gurbetçi hemşehrilerimiz, esnaflarımız, maddi destekte bulunarak gençlerimizin futbol mücadelesine destek verdiler. Maç sonu verilen yemekten tutun da, “Gücüm bu kadarına yetiyor” deyip atkı, kalem, çakmak gibi promosyon ürünlerimizi alarak bizlere destek olsun hemşehrilerimiz oldu. Kulübüm ve şahsım olarak her birine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Elverişsiz hava şartların tribünden manevi desteğini esirgemeyenler oldu. Onların desteği bizi ayakta tuttu. Şimdi yeniden bir yola koyulduk. İnşallah yeni sezonda da göze hoş gelen futbol, başarılı sonuçlar ve ilçe tanıtımı için yapacağımız çalışmalarla yine farkımızı konuşturmak istiyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Başkan Başer, destek için kulüple iletişime geçilmesi gerektiğini ifade ederek sözlerini noktaladı.

Başyaylaspor Kulübü Başkanı Hüseyin Başer’e 0 536 777 38 99 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Başyaylaspor’u sosyal medya hesaplarında takip edebilirsiniz.

Kulüp Instagram adresi: Başyayla SK

Kulüp Facebook adresi: Başyayla Spor Kulübü