Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avcılarʹda olaylı yıkım

Bu haberin fotoğrafı yok

Avcılar sahilinde bulunan 24 bar, cafe ve restoranın yıkımı sırasında zaman, zaman gergin anlar yaşandı. Bir grubun yıkım ekiplerine taş ve şişe etmesi üzerine polis TOMA aracıyla tazyikli su sıkarak müdahale etti.
Denizköşkler Mahallesi sahil şeridinde bulunan 26 cafe, bar ve restoranın yıkımı için sabah erken saatlerde bölgeye çok sayıda zabıta, yıkım ekibi ve polis geldi. Yıkımın yapılacağı iş yerlerinin sahibi ve çalışanları da geceyi sahilde geçirdi. Toplanan kalabalıkla yıkım ekiplerinin yıkımın ertelenmesi yönündeki konuşmalarından sonuç çıkmayınca ekipler yıkım çalışmalarına başladı. Bu sırada bir grup yıkım ekiplerine taş ve şişe fırlattı. Geniş güvenlik önlemi alan polis, guruba TOMA aracıyla tazyikli su sıkarak müdahale etti.

Kısa süreli müdahalenin ardından ruhsatları iptal edilen ve yıkım kararı çıkartılan 26 işletmenin yıkımına başlandı. Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makineleri ile gerçekleştirilen çalışmalar saat 10:00 sıralarında sona erdi. Yıkım çalışmaları sırasında rahatsızlanan bir kişi olay yıkım alanında bulunan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bazı iş yeri sahiplerinin yıkım ekiplerine kızarak restoranlarının camlarını kırdığı gözlendi.

 
Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/avcilar-da-olayli-yikim/gundem/gundemdetay/25.02.2013/1673199/default.htm