Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ablası ile erkek arkadaşını görünce bıçakla saldırdı

Karaman’da 17 yaşındaki C.B., kafede karşılaştığı ablasının erkek arkadaşı 19 yaşındaki İsmail Gök’ü 6 yerinden bıçaklayarak yaraladı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Karaman'da 17 yaşındaki C.B., kafede karşılaştığı ablasının erkek arkadaşı 19 yaşındaki İsmail Gök'ü 6 yerinden bıçaklayarak yaraladı.

 

Olay, saat 21.50 sıralarında İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir kafede meydana geldi. İddiaya göre kafeye giren C.B., ablası 19 yaşındaki Hilal B.'yi İsmail Gök ile otururken gördü. Bu duruma sinirlenen C.B., üzerinde taşıdığı bıçağı çıkartarak Gök'e saldırdı. Vücuduna aldığı 5 bıçak darbesi ile yaralanan Gök, kafeden çıkarak koşmaya başladı. Gök'ün peşinden giden C.B., Gök'ü yakalayıp yeniden boynundan bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

 

Gök'ü kanlar içinde yerde gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan İsmail Gök, ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Gök'ün hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edildi. Şüpheli C.B. ise kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Olay ile ilgili başlatılan tahkîkat sürüyor.