Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankaraʹda Batırma Günü

Bu haberin fotoğrafı yok

 Ankaraʹda öğrenim gören Ermenek,Sarıveliler ve Başyaylaʹlı üniversiteli öğrenciler, Ankara Ermenek Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde batırma gününde bir araya geldiler.
7 Nisan Pazar günü, geleneksel olarak düzenlenen TANIŞMA ve BATIRMA GÜNÜ’nde buluşan gençlerimiz tanışıp hasret giderdiler.
Dernek Başkanı Mehmet Aydoğdu; Bizleri bu çatı altında buluşturan duygu, hemşeri kimliğimizdir. Hemşerilik duygusu; ortak anıları, ortak zevkleri olan insanların  geleceği de paylaşma arzusunu içerdiğini ifade etti. Aydoğdu, hemşerilik kavramında; yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma isteği vardır. Yurdumuzun her köşesinde yaşayan hemşerilerimiz bu duyguları fazlasıyla içlerinde taşımaktadır. Hemşerilerimizin yoğun olarak yaşadığı Ankara, İstanbul, Konya, Mersin,  İzmir, Antalya ve Erdemliʹde, bu amaçla kurulan vakıf ve derneklerde bir araya gelmişlerdir.
Ankaraʹda tıp, mühendislik, hukuk, eczacılık ve eğitim fakültelerinde öğrenim gören gençlerimizin başarılarından gurur duyduklarını söyledi. Gelecekte de gençlerimiz yurdumuzun neresinde görev alırlarsa alsınlar bu duyguları taşıyacaklarına inancını belirtti.
Kendilerini tanıtan öğrenciler, bir araya gelmenin mutluluğunu, hemşerilerinin ve ailelerinin kendilerine güvenlerini boşa çıkarmayacaklar dedi.
Öğrenciler kendi hazırladık-ları batırma ve Ermenek helvası ikramından sonra Nisan ayı bursunu aldılar.