Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Ankaraʹdan Döndü

Bu haberin fotoğrafı yok

 Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, Karaman Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi ELVAN’ı, Karaman Milletvekili Mevlüt AKGÜN’ü TBMM Makamlarında ziyaret ederek Başyayla’nın sorunları görüştü.

Hazırlanan projeler ilgili bakanlıklara teslim edildi.Yapılan projelerimizin bir an önce uygulamaya geçirileceği ve sorunlarımızın acilen çözüleceği beyan edildi. Daha sonra Ankara’dan Konya’ya hareket edilerek; Konya DSİ 4.Bölge Müdürü Makamında ziyaret edilerek, yapılan görüşmede Başyayla Göletiyle ilgili olarak herhangi bir sıkıntının olmadığı ve ihalesinin gerçekleştiğini bildirdiler. Sonrasında Karayolları 3.Bölge Müdürü Makamında ziyaret edilerek Başyayla Barçın – Başyayla yolunun 2013 Yılı ihalesinin yapılacağını bildirdiler. Daha sonra yolun yapılacağını bildirdiler.

Konya MEDAŞ Müdürü Makamında ziyaret edilerek Başyayla İlçemizin yayla bölgelerine elektrik verilmesi konusu görüşüldü. Sayın Genel Müdürümüz en kısa zamanda yerinde inceleme yapılarak elektrik hatlarının çekileceğini ve Halkın mağduriyetinin giderileceğini beyan etti.