Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başyayla’dan dünyaya açıldılar

Karaman’dan dünyaya açıldılar… Bir başarı öyküsü haberimiz Karaman’a bağlı Başyayla ilçesinden.

Bu haberin fotoğrafı yok

İlçede bir ilki gerçekleştiren ERF Gıda, Başköy Natural adı altında yerli ve doğal ürünleri satmaya başladılar. Ürünler ilçe halkının yanı sıra internet ortamında bütün dünyaya satılıyor. 28 Ağustos 2020 tarihinde açılışı gerçekleştirilen firmanın ürünleri büyük ilgi görüyor.

 

Karaman Başyayla ilçesinden hemşehrimiz Mehmet Çimen’in başarısı bununla da sınırlı değil. 1986 yılında kurduğu YEPAR şirketi ile bütün dünyaya araç kaporta malzemeleri üretip satıyor. 35 yıldır bu sektörde olan hemşehrimiz  Mehmet Çimen, MAN ve Mercedes yedek parçalarını üretip dünya çapında satışını gerçekleştiriyor.

 

Mehmet Çimen memleketine de katkı sağlamak amacıyla Başyayla ilçesinde FER Gıda şirketi bünyesinde Başköy Natural adını verdiği doğal ürünlerinin satışına başladı. Bünyesinde üniversite mezunu ve alanında uzman kişileri istihdam ederek yöre halkının gelişimine de katkı sağlayan Çimen, bu sayede ilçenin kalkınmasını sağlamayı hedefliyor. Tıbbı ve aromatik bitkiler mezunu ziraat teknikeri ve uluslararası ilişkiler mezunu istihdam edilen firmada üretilen ürünler internette de yoğun ilgi görüyor.

 

Çimen’in proje olarak hedefleri arasında ilçede bayan üretim kooperatifi kurmak ve tıbbi bitkiler üretimine geçmek yer alıyor.

 

Başköy Natural satışları ilçedeki satış noktasının yanı sıra PTT AVM ,n11, Hepsiburada ,Gitti Gidiyor, Trendyol gibi online alışveriş sitelerinden de yapılıyor.

Başköy Natural‘e İnstagram sayfasından ulaşabilirsiniz.

Satış sorumlusu Havva Yunt sizlere yardımcı olacaktır.

 

Kaynak: ibrala.com

 

İlişkili Haber: Başköy Doğal Ürünler açıldı