Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başyayla’ya 23 öğretmen atandı

MEB tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmenin ataması 9 Ağustos’ta bilgisayar kurasıyla yapıldı. Ataması yapılan sözleşmeli öğretmenler 2 Eylül itibarıyla görevine başlayacak. Başyayla’nın öğretmen ihtiyacı da yapılan atama ile büyük oranda giderildi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Başyayla’nın eğitim-öğretim noktasında bir sorunu daha büyük ölçüde giderildi. Başyayla’nın öğretmen ihtiyacı da yapılan atama ile büyük oranda giderildi. MEB tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmenin ataması 9 Ağustos’ta bilgisayar kurasıyla yapıldı. Ataması yapılan sözleşmeli öğretmenler 2 Eylül itibarıyla görevine başlayacak.

 

Başyayla’ya 20 bin öğretmen atamasında 23 öğretmen atandı. Bu atama ile birlikte ilçedeki öğretmen açığı büyük oranda giderildi. Eğitim ve öğretime önem veren Başyayla Belediye Başkanı Ahmet İpek, ilçenin öğretmen ihtiyacının karşılanması noktasında atama öncesi girişimlerde bulunarak atamalara katkı sağladı. Başkan İpek, AK Parti’nin Kızılcahamam kampında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’la görüşme gerçekleştirerek Başyayla’nın eğitim sorunu hakkında bilgi verdi. İpek’in görüşmelerini AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan ile Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser yaptığı görüşmelerle destekleyerek il bazından ilave 180 öğretmen atamasının yapılmasını sağladılar. Bu sayıyla birlikte Başyayla ilçesine toplam 23 öğretmen atanmış oldu.

 

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Canlı, atamalara ilişkin olarak sitemize yaptığı açıklamada; “İlçemizin eğitimdeki büyük sorunlarından birini yapmış olduğumuz görüşmelerle büyük oranda gidermiş bulunuyoruz. İlçemize bu ay gerçekleştirilen 20 bin öğretmen ataması ile 23 öğretmen atanmasını sağladık. Atamaların ilçemize kazandırılmasında büyük emeği olan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet İpek’e, ilçe teşkilatımıza, kadın ve gençlik kolları teşkilatımıza, il genel meclisi üyelerimize ve milletvekillerimiz Sayın Selman Oğuzhan Eser ve Sayın Recep Şeker’e teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.