Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başyayla’ya turistik gezi

Alman uyruklu Cristian ve Yaşam koçu Hasan Göktürk günü birlik ziyaretleri kapsamında Başyayla ilçesini ziyaret ettiler.

Alman uyruklu Cristian ve Yaşam koçu Hasan Göktürk günü birlik

Eşsiz doğa manzarasına hayranlık duyan turistler doğa yürüyüşü ile ilçenin coğrafyasını ve tarihini tanıma fırsatı buldular.

Turistlere Taşharman Antik Cafe Restoran ailesi rehberlik etti.

Turistlerin Başyayla’yı beğendiklerini ifade eden Mehmet Çetiner, “İlçemiz için önem arz eden turistik gezilere bir yenisi daha eklendi ve Yaşam Koçu Hocamız Hasan Göktürk ve Alman Vatandaşı Cristian’ı ilçemizde ağırladık. Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek konaklamalı program yapmak istediklerini söylediler. Çadır kampı ve karavanları yakın zamanda Başyayla’da görmeyi planlıyoruz. İlçemizin tanıtımına öncülük etmek bizleri de mutlu ediyor. Girişimlerimiz ile ilçeye daha fazla yerli ve yabancı turist getirmeyi planlıyoruz.” dedi.