Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Günışığı Derneği yardımlarınızı bekliyor

Uzun yıllar Karaman’da aralıksız olarak yardım faaliyetlerini sürdüren Günışığı Derneği şu günlerde yardımlarınızı bekliyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

2007 yılında gönüllü bir hareket olarak Karaman'da kurulan ve günümüze kadar hizmetlerine devam eden Günışığı Derneği, Karaman'da bulunan ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak ve yardımcı olabilmek için Karamanlı hemşerilerinin desteğini bekliyor.

Dernek Başkanı Kazım Efe yaptığı açıklamada, 'Günışığı Derneği Karaman'da 2007 yılından beri hizmet ediyor. İhtiyaç sahibi yerli veya yabancı her kesimin yardımına koşan derneğimiz giysi, gıda, kırtasiye, ayni ve nakdi yardımlarla bu ailelerin yardımına koşuyor. "Bir mümin, aç bir mümini doyurursa, Allah da o kimseyi cennet meyveleriyle doyuracaktır. Yine bir mümin, susuz kalan bir mümine bir şeyler içirip susuzluğunu giderirse, Allah kıyamette ona (misk ile mühürlenmiş lezzetli bir içecek olan) 'Rahîk-ı Mahtûm'dan içirecektir. Yine bir mümin, elbiseye ihtiyacı olan bir mümini giydirirse, Allah da ona cennetin yemyeşil elbiselerinden giydirecektir. (Tirmizî, Kıyâme, 18) Hadis-i Şerif'i üzere yaptığımız hizmetlerde yeri geldiği zaman siz değerli vatandaşlarımızın yardımlarına ihtiyacımız oluyor. Okulların açılıp ders zilinin çalmasına az bir vakit kalması nedeniyle derneğimize kırtasiye yardımı almak için başvuran ailelerinde sayısı arttı. Bir elin verdiğini diğer elin görmemesi şiarı ile yardım etmek isteyen yardımseverlerimizi Sekiçeşme Mahallesi, Hoca Mahmut Caddesi, Yemeniçi Apartmanı No:5 Karaman Merkez'de bulunan dernek binamıza bekliyoruz.' dedi.

 

Günışığı Derneği Dernek Başkanı: Kazım Efe 0535 321 04 15 – 0338 214 58 15

Sekiçeşme Mahallesi, Hoca Mahmut Caddesi, Yemeniçi Apartmanı No:5 Karaman Merkez

Kaynak: Karaman Gündem Gazete ve Sitesi