Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki milli takım Karaman’da kampa girdi

Milli Takımlarımız Karaman’da hazırlanıyor

Milli Takımlarımız Karaman’da hazırlanıyor

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli ve eşi Esengül Korkmaz Çiçekli Hanımefendi, şehirde kamp yapan iki milli takımımızı Kavas Evi’nde misafir etti.

🇫🇮 Finlandiya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında iki aylık kamp sürecini Karaman’da sürdüren Goalball Kadın Milli Takımımız ile 🇲🇰 20-26 Temmuz 2025 tarihleri arasında Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde gerçekleştirilecek 18. Avrupa Gençlik Yaz Festivali (EYOF) öncesi kamp yapan U17 Kadın Yol Bisikleti Milli Takımımız, Karaman’da çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar sürüyor

Goalball Kadın Milli Takımımız, 28 Eylül – 6 Ekim 2025 tarihleri arasında Finlandiya’nın Lahti kentinde gerçekleştirilecek şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanmak için Başantrenör Hüseyin Atmaca, Kondisyoner Tuna Uybaş ve Fizyoterapist Derya Sarı eşliğinde antrenmanlarını yürütüyor.

EYOF U17 Kadın Yol Bisikleti Milli Takımımız ise 07-19 Temmuz tarihleri arasında Karaman kampında yoğun bir hazırlık süreci geçiriyor. Milli takım sporcularımız Yağmur Ecrin Çolakoğlu, Zeynep Bayram, Elif Keklik ve Tuana Baylan’a teknik ekipten Barış Ünlü, Duygu Çokal ve Bora Köse eşlik ediyor.