Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram’da Takipçi Kazanmak

Instagram’da Takipçi Kazanmak

Bu haberin fotoğrafı yok

 

İnterneti çok araştırdık ve sizlerin ihtiyacı olan bu destek programımızı geliştirdik. Instagram’da ücretsiz takipçi arttırma yolları için anlamsız bir şekilde her sitenin etiket kullanımı üzerinde durduğunu gördüm. Herkes şunu demiş, “etiket kullanın”, “etiket kullanmak çok çok önemli”, “ne kadar popüler etiket varsa bunu paylaşıma ekleyin”, “Yorumlara etiket ekleyin” gibi. Bana göre bunların birçoğu yanlış. Sadece bana göre değil, Instagram otoritelerine göre de yanlış. Evet şunu kabul edelim ki etiket kullanımı çok önemli ama doğru kullanımı önemli. Etiket sizin profil etkileşiminizi artırabilir ama kesinlikle abartmamalısınız. Takipçi kazanmak için doğru etkilet kullanımını bilmelisiniz. Ayrıca instagram takipçi hilesi sistemi ile sizde etkileşim yaratarak popüler olabilirsiniz.

Sayı Nasıl Olmalı?: Etiket sayısını yüksek tutmayın. Web sitelerinde de böyledir. Yüksek etiket sayısı kullanıldığı zaman çok dönüş olacağı sanılır ama öyle değil. Bu sizi spama düşürür. Etiketlerin sayısı onlarca olmamalı. Maksimum 5 etiket kullanın daha fazlası kesinlikle zarar.

Popüler Etiketleri Kullanmak: Burada da yanlış bir algı bulunuyor. Ben spor konusunda bir paylaşım yaptım. O gün popüler olan etiketler içerisinde ise bilgisayar var. Tutup spor paylaşımına bilgisayar etiketini mi ekleyeceğim?

Nerede kaldı doğallık diye sorarlar adama. Instagram’ın gözünden düşersiniz. Spama doğru ilerlersiniz. Yine popüler etiketler kullanın ama bu etiketler paylaşımla alakalı olanlar içerisinden seçilsin ki Instagram’da takipçi kazanma derken spama düşmeyin.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz etiketler sayesinde etkileşim kazanabilirsiniz ama belki de kazanamazsınız. Bu tamamen bir olasılıktır. Öncelikle web sitemiz takipçi kazanma ile ilgili hali hazırda sizlere kusursuz bir hizmet sunmakta. Nedir bu hizmet? Ücretsiz instagram takipçi hilesi, evet doğru duyuyorsunuz yukarıda ki işlemleri kesinlikle yine uygulayabilirsiniz ama öncelikle sitemizi ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Instagram’da son zamanlarda herkes bu tür destek uygulamalarını kullanmakta ve profil hesaplarını geliştirmekte. 100 güvenli ve kolay uygulanan bir sistem ile takipçi sayılarınızı artırabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Dilediğiniz bir instagram hesabı ile instagram takipçi hilesi sisteme giriş yapabilirsiniz ve ardından binlerce bedava instagram takipçisi kazanabilirsiniz. Sonra hesaplarınızı geliştirmek için başka doğal yollar bularak da hesabınızı geliştirmiş olursunuz.