Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman Kitap İçin Buluştu

Karaman Belediyesi öncülüğünde ve çeşitli kurumların desteğiyle düzenlenen “Karaman Okuyor” projesi bugün çocuk-yaşlı binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Bu haberin fotoğrafı yok

Karaman'da sivil toplum kuruluşları tarafından oluşturulan "Karaman Okuyor" projesi kapsamında yaklaşık 5 bin kişi aynı anda 30 dakika boyunca kitap okudu.

Aktekke Kent Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, yanında getirdikleri kitapları 30 dakika boyunca okuyarak projeye destek verdi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, burada yaptığı konuşmada, Karaman halkının projeye yoğun bir şekilde destek verdiğini söyledi.

Kitap okumaya başlanılmadan önce bir konuşma yaparak vatandaşları selamlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, okumanın; insanlığı tanımaya, sevgiye, hoşgörüye, bilgiye ve beceriye kavuşmayı sağladığını ifade etti. Başkan Çalışkan: “Bugün buraya gelerek bizlerle beraber bu projeye ortak olduğunuz için yürekten teşekkür ediyorum. Karaman’ın sevgisini ve hoşgörüsünü hep birlikte ortaya çıkardık. Bundan sonra da çok daha güzel programlarda birlikte olacağız” dedi.

 

Proje kapsamında toplanan kitaplar 30 köye dağıtılacak.