Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Liselere Kayıtlar Başladı

 Okulların komisyonlarca belirlenen kontenjanlarına e-okul sistemi üzerinden ulaşılabilecek. Öğrenci aday kayıtları genel lise ve meslek lisesi müdürlüklerince 31 Ağustos tarihine kadar yapılacak.

Bu haberin fotoğrafı yok

 

Okul müdürleri kendilerine başvuran öğrencilerin kimlik, adres bilgilerini e-okul sisteminden TC Kimlik Numarası ve ilköğretim öğrenci numarasıyla girerek kontrol edecek.

Kesin kayıtlar 7-14 Eylül tarihleri arasında yapılacak
Öğrencilerin aday kayıt sonuçları en geç 7 Eylülʹde bakanlığın internet sitesinde ilan edilecek. İlan edilen listelere göre kesin kayıtlar 7-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Şehit çocukları istedikleri okula gidebilecek

Sınavsız öğrenci alan ortaöğretim kurumlarında görev yapan yönetici, öğretmen ve diğer personelin çocuklarının kayıtları istemeleri halinde ikamet adreslerine bakılmaksızın görevli oldukları okullara yapılabilecek.

Terör saldırıları sonucu şehit olan ya da malul duruma düşen öğretmenin çocukları, şehit, malul ve muharip gazi çocukları ile özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler, durumlarını belgelendirmeleri halinde istedikleri genel ve mesleki liselere kayıt yaptırabilecek.