Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saracoğlu’na kadar kayıpsız

Bu haberin fotoğrafı yok

 Karabük önünde çok kritik bir galibiyet aldıklarını kaydeden sarı-kırmızılı yönetici, “Ligde bitime 5 maç kaldı. Şükrü Saracoğlu’nda oynanacak derbiye bütün maçlarımızı kazanarak gitmek istiyoruz” diye konuştu.

Gökhan’la yola devam
Cim-Bom’da kırmızı kart cezalısı Dany’nin yokluğunda Gökhan Zan görev yaptı. Şampiyonlar Ligi’ndeki Real Madrid maçında bu kez sarı kart cezalısı olan Dany’nin yerine görev yapan Gökhan, Karabük’te de ilk 11’de sahaya çıktı. Savunmanın ortasında Semih’le iyi bir uyum sergileyen Gökhan Zan yine olumlu puan topladı.

2020 mesajı
Karabükspor-Galatasaray maçından önce saha içinde olimpiyata destek pankartı sergilendi. İstanbul’un 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları adaylığının sloganı, “Bridge Together”ın yazılı olduğu büyük bir pankart orta yuvarlakta açıldı.
Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/saracoglu-na-kadar-kayipsiz/galatasaray/detay/1693400/default.htmEtiketler: İstanbul , PFDK , Real Madrid , Fatih Terim , kırmızı kart , Şampiyonlar Ligi , Gökhan Zan , sarı kart , Karabükspor , Karabük , Galatasaray , Ali Dürüst , Yaz , İlk 11 , Olimpiyat , Madrid