Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şefkat Eli Derneği Yardım İçerikleri Nelerdir

Şefkat Eli Derneği Yardım İçerikleri Nelerdir

Bu haberin fotoğrafı yok

 

 

Ülkemizde yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahipleri için onlara yardım elini uzatacak dernekler vardır. Bu derneklerden biri de Şefkat Eli Derneğidir. Dernek özellikle yoksulluğun en çok yaşandığı ülkeler için çok çeşitli yardımlarda bulunur. Bu yardımlar özellikle hayır sever kişilerin bağışları ile desteklenir. Şefkat eli yardıma muhtaç kişiler için yardımlarını genişleterek destek olmaya devam ediyor. Ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde yardıma muhtaç insanlar için bağışlar ile zor günlerde insanlara çare oluyor. Şefkat Eli Derneği aynı zamanda ülkemizde ve dünyayı derinden etkileyen savaş, sel, deprem gibi durumlar için açlık ile mücadele eden ihtiyaç sahibi insanlara yardımlar gerçekleştirmiştir.

bahiscom

 

Dernek aynı zamanda içerik olarak temelde insani yardım, acil yardım ve temel ihtiyaçların karşılanması için ülkemizde de ve yurt dışındaki vatandaşların bağışları ile destek olmaya devam ediyor. Aynı zamanda adak kurbanı bağışları ile hem giyecek hem de yiyecek yardımları gerçekleşir.  

Şefkat Eli Derneği Yardım Faaliyetleri Nelerdir?

Derneğin faaliyetleri arasında birçok ülkeye ve bölgeye gıda ve çok çeşitli yardım hizmetleri vardır. Bununla birlikte yetim, mazlum, dul, öksüz, kimsesiz ve engelli kişilerin teme ihtiyaçlarını gidermek için İftar, zekât, fitre ve fidye bağışları gerçekleşiyor. Ayrıca kurban bağışları ve gıda paketi bağışları ile kişilerin yiyecek ihtiyaçları gideriliyor. Bunun yanında süt veren keçi bağışları da gerçekleşiyor. Aynı zamanda giyim paketi bağışları ve ekmeklik un bağışları ile dernek yardımlarını genişletti.

 

Ayrıca, su kuyusu bağışları ile özellikle Afrika ve su kıtlığı yaşayan ülkelere çocuklar ve yetişkinler için bisiklet bağışları da yardım içeriklerinde vardır. Bunun yanında inanan Müslümanlar için Kur’an-ı kerim bağışları da vardır. Aynı zamanda Şefkat Evi projeleri ve büyük külliye projeleri ile yardım içeriklerini genişletmiştir.

Şefkat Eli Derneği Yardım Faaliyetleri İçin Hangi Bağışları Kabul Eder?

Şefkat Eli Derneği ülkemizde ve dünya üzerinde oluşan mağduriyetler için yardımlarını İhtiyaca göre ve yardım türüne göre belirlemiştir. Şefkat Eli Derneğinin düzenlediği yardımlar acil yardım, Ramazan yardımı, İftar yardımı, zekât bağışı, gıda yardımı, giyim yardımı, un bağışı, su kuyusu bağışı, ekmek bağışı, kurban bağışı, Kur’an-ı Kerim hediyesi gibi çeşitli yardımlardır.

Daha detaylı bilgi için www.sefkateli.org.tr adresinden veya 444 33 50 iletişim numarasından derneğe ulaşabilirsiniz.