Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivasʹta Avrupa savaşı

Bu haberin fotoğrafı yok

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor, evinde Trabzonsporʹu ağırlayacak. Avrupaʹyı gitmeyi hedefleyen iki takım da ilk maçtan avantajlı spor ile ayrılmayı hedefliyor. Spor Toto Süper Ligʹin 29. haftasında Ordusporʹu evinde 1-0 ile geçen Karadeniz ekibi, Trabzonʹdaki rövanş öncesi tur için kendisine yetecek skoru almaya çalışacak.

Sivas 4 Eylül Stadıʹnda saat 19:00ʹda başlayacak olan maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçekʹin yardımcılıklarını ise Cemal Bingül ve Erdem Bayıkʹın yapacağı karşılaşmada, Taner Gizlenci dördüncü hakem olarak görev alacak.

Muhtemel 11ʹler

Sivasspor: Milan Borjan, Jakub Navratil, Ümit Kurt, Ziya Erdal, Uğur Kavuk, Hakan Arslan, Kadir Bekmezci, Erman Kılıç, Kamil Grosicki, Aatif Chahechouhe, Michael Eneramo

Trabzonspor: Tolga Zengin, Serkan Balcı, Giray Kaçar(Celustka), Mustafa Yumlu, Marek Cech, Didier Zokora, Gustavo Colman, Adrian Mierzejewski, Olcan Adın, Volkan Şen, Halil Altıntop

Sivas 2. kez yarı finalde Tarihinde ikinci kez kupada yarı finale yükselen Sivasspor, bugünki maçtan avantajlı skorla ayrılmak istiyor. Sivasspor, 2008-2009 sezonunda da kupada yarı final oynamıştı. O sezon çeyrek finalde Galatasarayʹı saf dışı bırakan Sivasspor, yarı finalde Fenerbahçeʹye 3-1 ve 0-0ʹlık skorlarla elenmişti.

Kırmızı-beyazlı ekip, geçen sezon da Galatasarayʹı eleyerek yükseldiği çeyrek finalde, Bursasporʹa yenilerek kupaya veda etmişti.
Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/sivas-ta-avrupa-savasi/sivasspor-trabzonspor/detay/1694908/default.htm