Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şule Yüksel Şenler vefat etti

Ömrünü İslam davasına adayan, Türkiye’nin önde gelen fikir insanlarından Şule Yüksel Şenler 81 yaşında vefat etti. Uzun bir süredir solunum yolu enfeksiyonu tedavisi gören yazar Şenler, Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesinde zatürreye bağlı septik şok nedeniyle hayatını kaybetti. Şenler’in cenazesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yarın öğle namazına müteakip Eyüp Sultan Camii’nde kaldırılacak.

Bu haberin fotoğrafı yok

Huzur Sokağı romanı ile tanınan yazar ve gazeteci Şule Yüksel Şenler, bugün tedavi gördüğü Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesinde hayatını kaybetti.

Şenler'in cenazesi 29 Ağustos Perşembe günü (yarın) öğle namazına müteakip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Eyüp Sultan Camii'nde kaldırılacak ve hazireye defnedilecek.

Taziyeler cenaze namazı sonrası Eyüp Ensari Konağı'nda kabul edilecek.

Ömrünü İslam davasına adayan ve Türkiye’nin önde gelen fikir insanlarından olan Şenler, uzun bir süredir solunum yolu enfeksiyonu tedavisi gören Şenler'in doktoru zatürreye bağlı septik şok nedeniyle hayatını kaybettiğini bildirdi.

 

Erdoğan taziye mesajı yayımladı

1960'lı yıllarda gazete yazıları ve konferanslarıyla ün kazanan Şenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından taziye mesajı yayımladı.