Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tuncay Akkoyun’dan Ayrancı’ya ziyaret

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Ayrancı ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun,

Ziyaretlerine ilçe merkezinde bulunan ve  “Ayrancı’da KOP ile Yaz Seracılığı Yaygınlaşıyor” Projesi kapsamında kurulumu yapılan seraları incelemekle başlayan Vali Akkoyun, seralar hakkında bilgi aldı.

Ardından ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Akkoyun, ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek bir süre sohbet etti.

Akabinde Büyükkoraş köyünü ziyaret eden Vali Akkoyun, İl Özel İdaresi ve Ayrancı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından çevre düzenlemesi yapılan köy mezarlığında incelemelerde bulundu.

Büyükkoraş köyünde ziyaretlerine devam eden Vali Akkoyun vatandaşlar ile bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Büyükkoraş köyünden sonra Pınarkaya köyünü ziyaret eden Vali Tuncay Akkoyun, restorasyonu yakın zamanda tamamlanan Ulu Camii’nde incelemelerde bulunarak, camii bahçesinde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Pınarkaya köyü ziyareti kapsamında vatandaşlarla ile bir araya gelen Vali Akkoyun ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerde Ayrancı Kaymakamı Fatih Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mustafa Çetinkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, İlçe kurum amirleri, İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Toker de katıldı.