Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başyayla’nın kızları Karaman’da kürsüye çıktı

Başyayla Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi kız futsal takımı, Karaman’da düzenlenen okullar arası turnuvada sergilediği başarılı performansla il üçüncüsü olmayı başardı.

Başyayla Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi kız futsal

Karaman il genelinde gerçekleştirilen liseler arası kız futsal müsabakalarında Başyayla ilçesini temsil eden Başyayla Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi , turnuva boyunca oynadığı mücadeleci futbolla büyük takdir topladı. Turnuvaya hızlı bir giriş yapan ekip; ilk maçını 3-2, ikinci maçını 5-2 ve üçüncü maçını 3-0 kazanarak yarı finale yükseldi.

Yarı final heyecanı ve üçüncülük başarısı

Yarı finalde güçlü rakibi Hakkı Teke Spor Lisesine mağlup olan Başyayla ekibi, pes etmeyerek çıktığı üçüncülük maçını kazanmasını bildi.

Yunus Emre Spor Salonunda saat 10.00’da oynanan üçüncülük maçında Ahi Evran Ticaret MTAL’yi 2-1 mağlup eden Başyayla Mehmet Akif Ersoy ÇPAL, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.  Turnuvayı 3. sırada tamamlayan sporcuların azmi ve kararlılığı izleyicilerden alkış alırken, okul yönetimi başarıya dair şu ifadelere yer verdi: “Sporcularımızın sahada sergilediği birlik ve beraberlik ruhu bizler için büyük bir gurur kaynağı olmuştur.”

Tribünlerden tam destek

Organizasyon süresince Başyayla Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri de takımlarını yalnız bırakmadı. Karaman’daki tribünlerde yerini alan öğrenciler, coşkulu tezahüratlarıyla takıma büyük moral desteği sağladı. Okul yetkilileri, turnuva sonunda hem sporcuları tebrik etti hem de bu süreçte emeği geçen ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerini sundu.

Turnuvada şampiyonluğu Hakkı Teke Spor Lisesini 2-0 mağlup eden TOKİ Anadolu Lisesi kazandı.