Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konyaspor’da kadro netleşiyor

Torku Konyaspor yeni sezon öncesinde 3 transfer daha yapmayı planlıyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

Yeşil-beyazlı temsilcimiz defansa sol ayaklı bir oyuncu alacak. Bunun yanı sıra orta sahada sol açık mevkiinde oynayacak ve Ali Dere’ye alternatif olacak bir oyuncu ile forvete transfer edilen ancak sakat çıkan Semih Aydilek’in yerine bir oyuncu arayışında. Hücum hattı için Karşıyaka ile sözleşmesini tek taraflı fesh eden Şaban Yılmaz Genişyürek ile ciddi olarak ilgilenen ve “Bursaspor ve Boluspor’dan teklifler aldım. Önceliğim Süper Lig. Eğer Bursaspor olmazsa Konyaspor’a gelirim” cevabını alan temsilcimiz sol açık mevkisi için ise Karabükspor’dan Erkan Taşkıran ile ilgileniyor.

İŞTE MEVCUT KADRO

Üç ayrı etaptan oluşan kamp dönemlerini geride bırakan ve 25 Ağustos’ta başlayacak olan 2012-2013 sezonu öncesinde son çalışmalarını gerçekleştiren Torku Konyaspor’da transfer çalışmalarında da sona gelindi. Son olarak Erkan Sekman ile bir yıllık anlaşma sağlayan temsilcimiz 3 oyuncu transferi daha gerçekleştirecek. Anadolu Selçukluspor’a kiralanan isimler ve resmi anlaşmayı imzalayan oyuncuların ardından Torku Konyaspor’un mevcut kadrosunu şu isimler oluşturuyor:

KALECİLER: Kaya Tarakçı, Emrullah Şalk ve Ali Çiçek
DEFANS: Erkan Sekman, Tolga Ünlü, Selim Ay, Abdülkerim Bardakçı, Erdinç Yavuz, Bilal Aziz Özer ve Muhammet Yürükuslu.
ORTA SAHA: Serkan Şahin, A. Gökhan Güney, İshak Çakmak, İsmail Güven, Ali Zitouni, Fernandes Neca, Coşkun Kayhan ve Ali Dere.
FORVET: Recep Aydın, Emil Angelov, Atilla Yıldırım ve Semih Aydilek (Sakatlığı nedeniyle takımla hiç idmana çıkamadı. Sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor). B. Ozan Orhan-Memleket