Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, Kutlu Doğum Haftası için bir mesaj yayınladı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Birlik ve beraberliğe her zamandan daha fazla ihtiyacın olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Yüce Rabbimizin bizlere Rahmet Elçisi olarak gönderdiği, Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifleri olan; İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü’l-evvel ayının 12. gecesi doğmuştur.

Peygamberimizin doğumunu anmaktan asıl gaye; Allah’a olan tevekkül ve itimadını, Kuran’a dayanan yüce ahlakını, insanlık ve merhametini, kısaca insanlığa sunduğu değerleri ve hayat biçimini anlamak, hatalarımızı gözden geçirme fırsatını yakalamaktır. Zira Peygamberimizin getirdiği değerlere uymadan Allah’ın sevdiği bir kul olmamız mümkün değildir. Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde Mevlid Kandilini de   vesile edinerek dostluğumuzu pekiştirmeliyiz.  

Tüm  halkımızın  Kutlu Doğum Haftasını kutlarım. İnsanlığın barış ve hidayetine, İslâm Âlemi’nin birliğine vesile olmasını, Cenabı haktan niyaz eder; Saygılar sunarım. "