Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldız Gençlik Yarı Finalde

Başyayla Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 2015 Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasında B Grubunun üçüncü hafta maçları oynandı. Yıldız Gençlik gruptan çıkmayı garantiledi.

Bu haberin fotoğrafı yok

B Grubunun 3. hafta maçları dün oynanan iki maçla tamamlandı.

Saat 19.002da başlayan ve Mehmet Ali Okudan'ın düdük çaldığı maçta Başakspor, Yenitepe'yi 10-6 mağlup ederek turnuvada ilk galibiyetini aldı. Büyük heyecana sahne maçta Yenitepe'de maçın ilk yarısında Hüseyin, ve maçın son anlarında ise Kaleci Hasan'ın kırmızı kart görmesi Başakspor'un işini kolaylaştırdı. İlk yarıda başa baş giden maçın ikinci yarısında rahat bir futbol sergileyen Başakspor turnuvada galibiyetle tanıştı.

 

Saat 20.30'da oynanan Yıldız Gençlik ile Milli Eğitim karşı karşıya geldi. Başköy Mahallesi'ni temsil eden Yıldız Gençlik maçı 9-1 kazanarak turnuvada 3'te 3 yaptı ve gruptan çıkmayı garantileyen ilk takım oldu. Ahmet Ural'ın düdük çaldığı maç Yıldız Gençlik'in farklı galibiyeti ile sonuçlandı.

 

B Grubunun 4. haftasında 7 Nisan 2015 Salı günü Kamuspor ile Milli Eğitim, Yenitepe ile Yıldız Gençlik karşı karşıya gelecek. 4. Haftada alınacak sonuçlar gruptan çıkacak ikinci takımı belirleyebilecek. Milli Eğitim ve Yenitepe maçlarını kazanarak tur umutlarını son haftaya bırakmak istiyorlar.